Project Tapijttegels

Project tapijttegels zijn ideaal in bijvoorbeeld uw kantoor, showroom of beursstand. Door de vele mogelijkheden en diversiteit aan kleuren en dessins van de tapijttegels kunt u hele mooie effecten en een gewenste sfeer creëren. Tevens zijn tapijttegels erg duurzaam en eenvoudig in gebruik, een vlek die niet is te verwijderen kunt u oplossen door de desbetreffende tegel te verwijderen en vervangen door een nieuwe.

Project tapijttegels bieden vele mogelijkheden voor een unieke uitstraling van uw bedrijf, maar vergeet u daarnaast ook niet de akoestische werking! In een werkruimte hebben we immers vaak te maken met veel harde materialen waardoor het geluid van o.a. spraak (telefoon), lopen en apparatuur een enorme overlast kan veroorzaken. Tapijttegels helpen mee deze geluiden te absorberen en daarmee bij te dragen aan een prettige werk omgeving.

Compleet assortiment


Bij Tapijttegels.nl beschikken we over een ruim assortiment tapijttegels van alle toonaangevende merken zoals o.a Balsan, Beaulieu, Desso, Heuga, Modulyss en Tredford. Hierdoor zijn we in staat zijn voor vrijwel elk project de gewenste uitstraling en kwaliteit te leveren, uiteraard is het leveren duurzame producten met een juiste verhouding van prijs- kwaliteit een standaard gegeven bij ons.

Graag maakt een van onze projectadviseurs een afspraak met u in onze showroom in Haarlem, uiteraard komen zij ook graag bij u op locatie om samen met u te kijken naar de mogelijkheden!

Alle prijzen op de website zijn incl. BTW !!